Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Κομοτηνή: Άγριο έγκλημα! 14χρονος σκότωσε το 6χρονο αγοράκι που είχε εξαφανιστεί

Κομοτηνή: Άγριο έγκλημα! 14χρονος σκότωσε το 6χρονο αγοράκι που είχε εξαφανιστεί

– Το παιδάκι που ήταν κωφό είχε εξαφανιστεί από χθες στην Κομοτηνή
– Βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο της εξαφάνισης
– Πληροφορίες λένε ότι ένας 14χρονος ομολόγησε ότι το σκότωσε
– Αυτή την ώρα το άψυχο σώμα του παιδιού εξετάζει ιατροδικαστής

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε το άψυχο σώμα του 6χρονου αγοριού, οι αστυνομικοί μιλούσαν για δολοφονία. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr ένας 14χρονος τσιγγάνος φέρεται να ομολόγησε το φρικτό έγκλημα!

Ο 14χρονος φερόμενος ως δράστης που αντιμετωπίζει και εκείνος προβλήματα ακοής, στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για βιασμό ενηλίκου…

Το παιδάκι είχε εξαφανιστεί από χθες, στην Κομοτηνή. Αργά το απόγευμα, ο πατέρας δήλωσε την εξαφάνιση του μικρού αγοριού. Τα χειρότερα νέα ήρθαν το μεσημέρι για την εξαφάνιση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ… Ο άτυχος μικρός βρέθηκε νεκρός, σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην Κομοτηνή από αστυνομικούς.

Νεκροψία-νεκροτομή πραγματοποιεί αυτήν την ώρα ο ιατροδικαστής Κομοτηνής στη σωρό εξάχρονου αγοριού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδάκι είχε ασφυκτικό θάνατο που προήλθε από στραγγαλισμό ή απόφραξη των αναπνευστικών οδών.

Νωρίτερα, το “Χαμόγελο του Παιδιού” είχε βγάλει “Amber Alert”, στο οποίο αναφέρονταν  ότι ο Σεζάλ εξαφανίστηκε στις 22/1 και ώρα 21:30 από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεζάλ ήταν κωφός.

Ακούστε τι είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, ο Κώστας Γιαννόπουλος από “Το χαμόγελο του παιδιού”:

 

Πώς έφτασαν στα ίχνη του 14χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, κάποιοι είδαν το εξαφανισμένο παιδάκι κοντά στην Κομοτηνή και μαζί του ήταν ο 14χρονος τσιγγάνος ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 14χρονο και εκείνος, φέρεται να τους ομολόγησε τελικά ότι σκότωσε το παιδί και να τους υπέδειξε το σημείο της δολοφονίας: ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Κομοτηνής.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Πηγή: xronos, fonirodopis, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΤΑΤΙΑΝΑ live,

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε