Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κρήτη: Αυτοκτόνησε ο Μιχάλης Καστανός – Η εξαφάνιση και το σημείωμα που άφησε στους συγγενείς του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 62 χρονου Μιχάλη Καστανού τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί την περασμένη Δευτέρα στο Λασίθι. Η απόφαση του…

να εξαφανιστεί όπως αποδείχτηκε ήταν εκούσια αφού ο ίδιος έδωσε τέλος στη ζωή του, περνώντας τη θηλιά στο λαιμό του. Ο 62χρονος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί από έναν κυνηγό κρεμασμένος από μια ελιά στο δρόμο από τον Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο. Στο αυτοκίνητό του που βρέθηκε παρκαρισμένο λίγο παραδίπλα ο ίδιος είχε αφήσει σημείωμα ζητώντας συγνώμη από συγγενείς και φίλους καθώς δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την κατάσταση του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 62χρονος άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, που το τελευταίο διάστημα είχαν επιδεινωθεί.

Έρευνες για δύο αγνοούμενους

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες και για τους δυο Χανιώτες τα ίχνη των οποίων αγνοούνται για 13η ημέρα. Όσον αφορά τον 61χρονο Κυριάκο Μετζιδάκη αναφέρεται «Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σορτς, πουκάμισο και δερμάτινα παπούτσια. Οδηγούσε το ΜΗΟ – 7875, γαλάζιο ΤΟΥΟΤΑ AURIS με κόκκινες πινακίδες. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065»

Οι πληροφορίες που αναφέρονται για τον 67χρονο Σταύρο Σαρτζετάκη είναι «ο 67χρονος άντρας την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, σκούρο τζιν παντελόνι, μπεζ μπουφάν. Εφερε σακίδιο πλάτης και έχει δυσκολία στην κίνηση. Πιθανώς, έχει ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς στον Πειραιά. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε