Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ασέλγεια σε ανήλικη!

ΦΩΤΟ από FOTOLIA

Ο 62χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της 11χρονης, ζήτησε και πήρε αναβολή -Συγκλονισμένοι οι γονείς της μικρής, θέλουν να κλείσει η υπόθεση, όσο το δυνατόν γρηγορότερα…

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη ασκήθηκε σε βάρος του 62χρονου άνδρα, που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του 11χρονου κοριτσιού, μέσα στο υπνοδωμάτιο του παιδιού, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Ο άνδρας που ισχυρίζεται ότι μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού και την πλησίασε για να τη σκεπάσει, δεν έχει ακόμη δικηγόρο. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης.

Εν τω μεταξύ μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος του κοριτσιού που βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου φάνηκε να επιδιώκουν εκτόνωση της κατάστασης, εξετάζοντας ακόμη και το ενδεχόμενο απόσυρσης της μήνυσης.

Σύμφωνα με το cretalivr.gr, τονίζουν ότι το θέμα δεν πρέπει να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού ο φερόμενος ως δράστης έχει κι εκείνος εγγόνια. Ο κατηγορούμενος, που κατάγεται από την περιοχή της Μεσσαράς, έχει εξ αγχιστείας συγγένεια του παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ρέθυμνο:Αυτοκτόνησε ο γυμναστής-παιδεραστής -Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τις αποκαλύψεις!

Απίστευτη φρίκη! “Έπιασαν” και δεύτερο παιδεραστή στο Ρέθυμνο – Ήταν κι αυτός καθηγητής γυμναστικής

“Παγώνει” η ανάκριση για τον παιδεραστή

Η προκλητική ομολογία του παιδεραστή της Κρήτης – Τουλάχιστον 80 παιδιά έπεσαν στα δίχτυα του!

Κρήτη: Έπιασαν στο κρεβάτι παιδεραστή καθηγητή πατέρα 2 παιδιών με δύο 13χρονους!

Πώς έφτασαν στα ίχνη του παιδεραστή – Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

Κρήτη: Ανασκευάζει ο παιδεραστής και δηλώνει αθώος -”Όλα είναι σκευωρίες”!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε