Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Μπήκε στο κομμωτήριο και… έκλεβε ό,τι έβρισκε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και ό,τι άλλο βρήκε φέρεται να έκλεψε ένας 25χρονος, χθες τα ξημερώματα από κατάστημα στα Χανιά.

Οι αρχές μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν και ταυτοποίησαν τον φερόμενο ως δράση, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το CretaPost, όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί όταν η 34χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος στα Χανιά -κομμωτήριο σύμφωνα με πληροφορίες- κατήγγειλε πως έπεσε θύμα κλοπής. Ο δράστης “άνοιξε” το μαγαζί της και της έκλεψε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα που ξεπερνούν συνολικά τις 4.000 ευρώ. Αμέσως οι αστυνομικοί, αφού έκαναν αυτοψία στον χώρο, ξεκίνησαν τις έρευνες.

Χθες το μεσημέρι βρέθηκαν στα ίχνη του 25χρονου και τον συνέλαβαν. Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του βρήκαν και κατάσχεσαν μέρος των κλοπιμαίων τα οποία και επιστράφηκαν στην 34χρονη. Αναζητούνται δύο ακόμα άτομα.  Από την προανάκριση διαπιστώθηκε πως ο 25χρονος, μαζί με ακόμη δύο άτομα που αναζητούνται, κρύβεται πίσω από την… διάρρηξη και κλοπή ενός σπιτιού στα Χανιά.

Ο 25χρονος μαζί με την παρέα του φέρεται να “άνοιξε” το σπίτι ενός 54χρονου και να έκλεψε ηλεκτρονικές συσκευές. Η προανάκριση γίνεται  από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή: CretaPost

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε