Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Συγκλονίζει ο αδερφός του Steven Cook – Ανατριχιαστική αυλαία μετά από 11 χρόνια!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πίσω στην πατρίδα του και στους δικούς του ανθρώπους επέστρεψε η σορός του Steven Cook με την οικογένεια του, να τον υποδέχεται με ανάμεικτα συναισθήματα. Μετά από την αγωνία…

τον πόνο και τις αδιάκοπες έρευνες ετών η σορός του νεαρού Βρετανού επέστρεψε στη Μεγάλη Βρετανία. O σκελετός του άτυχου Steven Cook που είχε εξαφανιστεί πριν από 11 χρόνια στα Μάλια κατά την πρώτη ημέρα των διακοπών του εντοπίστηκε σε πηγάδι, σε κοντινή απόσταση από το νεκροταφείο της περιοχής.

Στη σελίδα που είχε δημιουργηθεί στο Facebook για τον Steven Cook, ο μεγάλος του αδερφός Chris έγραψε:”Σήμερα ο Στηβ έκανε το ταξίδι του γυρισμού και επέστρεψε στη Μεγάλη Βρετανία. Αν και δεν ήταν η λύτρωση που όλοι ευχόμασταν, είναι πλέον πίσω στην πατρίδα και θα επιστρέψει στην οικογένεια και τους οικείους του. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους βοήθησαν τον Στηβ και όλους εμάς σε αυτό το ταξίδι μέσα στα χρόνια. Κάποιες φορές δεν παίρνει κανείς αυτό που εύχεται αλλά η δύναμη της πίστης σε πάει σε έναν μακρύ δρόμο. Με αρκετά λιγότερο πόνο σας ευχαριστούμε που δεν περπατάμε μόνοι”.

Κατά την πολυετή διαδρομή των ερευνών μέχρι και τον εντοπισμό του σκελετού στο πηγάδι, δεν ήταν λίγες οι φορές που υπήρξαν ανώνυμα e-mail και επιστολές για την υπόθεση με τους συντάκτες να μιλούν για δολοφονική ενέργεια. Μία τέτοια περίπτωση ήταν και εκείνη που αφορούσε το ανώνυμο e-mail που είχε σταλεί από άτομο το οποίο υποδείκνυε ως χώρο ταφής του Steven χωράφι κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν τα οστά του. Το άτομο αυτό έδινε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου του 20χρονου από συγκεκριμένη ομάδα ατόμων. Η πληροφορία ελέγχθηκε από τις αστυνομικές αρχές όμως δεν επαληθεύτηκαν τα όσα ισχυριζόταν στην ανώνυμη επιστολή του ο συντάκτης.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε