Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Τη βίασε για 5 ευρώ και πέθανε – Αναβιώνει το φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι εξηγήσεις του δράστη μετατρέπουν τον πόνο των συγγενών της γυναίκας σε οργή. Η υπόθεση του βιασμού…

μιας 78χρονης γυναίκας τον Νοέμβριο του 2012 σε χωριό της Μεσαράς, αναβιώνει σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης με τον νεαρό δράστη να κάθεται ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Η υπόθεση του βιασμού και της ληστείας σε βάρος της άτυχης 78χρονης με λεία μόλις 5 ευρώ, είχε συγκλονίσει την Κρήτη αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Πρωτόδικα, ο 24χρονος δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης επτά ετών με αναστολή, ενώ στην απολογία του είχε ισχυριστεί πως είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με την ηλικιωμένη, έναντι αμοιβής. Υπενθυμίζεται πως το θύμα του βιασμού είχε φύγει από τη ζωή, λίγους μήνες μετά το περιστατικό και πριν εξιχνιαστεί η υπόθεση από τις αρχές που εντόπισαν εν τέλει τον δράστη της επίθεσης σε βάρος της άτυχης γυναίκας.

Ασέλγησε στην κόρη της φίλης του

Σε ποινή κάθειρξης 17,5 ετών καταδικάστηκε Ηρακλειώτης, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο για τις κατηγορίες της κατάχρησης σε ασέλγεια και της αποπλάνησης της ανήλικης κόρης της συντρόφου του. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του κοριτσιού άρχισε να υποψιάζεται ότι η σχέση της 14χρονης με τον πατριό της δεν ήταν τόσο αθώα και αποφάσισε να αναζητήσει ντοκουμέντα που δυστυχώς δεν διέψευσαν τους φόβους της.

Τα όσα αποκαλύφθηκαν ήταν πραγματικά σοκαριστικά για τη μητέρα, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε πίσω από την πλάτη της και όσο εκείνη απουσίαζε από το σπίτι λόγω δουλειάς. Ο κατηγορούμενος γνώριζε το κορίτσι από μικρό παιδί και όλοι πίστευαν ότι το ενδιαφέρον του ήταν καθαρά πατρικό.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε