Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα!

Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα!

Οι δράστες βούτηξαν μία τσάντα με 1.700€ – Η Ελπίδα καταγγέλει ότι πριν από λίγες μέρες είχαν ξαναμπεί και είχαν κάνει ροζ τηλέφωνα…

Οι άγνωστοι δράστες έπιασαν την Ελπίδα στον ύπνο, στο πατρικό της σπίτι, στη Σπερχειάδα, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (29-09-2010). Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, οταν ξημέρωσε η Ελπίδα ανακάλυψε ότι ήταν παραβιασμένο το παράθυρο του ισογείου και έλειπε η τσάντα της, που περιείχε περίπου 1.700 ευρώ, πιστωτικές κάρτες και όλα τα προσωπικά της έγγραφα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ισόγειο κοιμόταν ο αδελφός της, ο οποίος επίσης δεν κατάλαβε τίποτα. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις όμως για την Ελπίδα δεν σταματούν εδώ, αφού την περίμεναν και “παραφουσκωμένοι” λογαριασμοί στο τηλέφωνο του σπιτιού της.

Η ίδια πιστεύει ότι άγνωστοι δράστες έμπαιναν στο πατρικό της όταν έλειπε και έπαιρναν τηλέφωνα σε 090… με αποτέλεσμα ο λογαριασμός του τηλεφώνου να έχει ξεπεράσει τα 1.500 ευρώ. Η Ελπίδα όταν είδε τους λογαριασμούς δεν πίστευε στα μάτια της, ενώ είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για τους ίδιους δράστες με αυτούς της πρόσφατης διάρρηξης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε