Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Λαμία: Σκότωσαν με φόλα αδέσποτο σκύλο, μέσα στο ΤΕΙ!

Λαμία: Σκότωσαν με φόλα αδέσποτο σκύλο, μέσα στο ΤΕΙ!

”Είμαστε διατεθειμένοι να βρούμε τον ένοχο και να τον οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη” λέει μεταξύ άλλων ο φιλοζωϊκος σύλλογος Φθιώτιδας…

Στο χώρο του ΤΕΙ Λαμίας υπάρχουν κάποια αδέσποτα σκυλάκια, που τόσο οι σπουδαστές, όσο και το υπαλληλικό προσωπικό του ΤΕΙ τα τάιζαν και τα φρόντιζαν. Κάποιος, κάποιοι είχαν όμως στο μυαλό τους άλλα σχέδια, αφού το ένα από αυτά βρέθηκε σήμερα νεκρό από φόλα.

Όπως είπε στο lamiareport.gr, η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας Αγγέλα Μπαρτσιώκα, τώρα φοβούνται και για την τύχη των άλλων. Μάλιστα μία σκυλίτσα είναι έγκυος και θα προσπαθήσουν αύριο μέλη του φιλοζωικού να βρουν κάποια λύση να τα μεταφέρουν σε ασφαλές μέρος. Ο φιλοζωικός με ανακοίνωσή του ζητά την συνεργασία όλων για να εντοπιστούν οι δολοφόνοι.

Διαβάστε την ανακοίνωση του φιλοζωϊκου

”Το Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας διαμαρτύρεται έντονα για τη δηλητηρίαση αδέσποτου σκύλου μέσα στον περίβολο χώρο του ΤΕΙ Λαμίας. Το συγκεκριμένο ζώο φροντίζονταν τόσο από τους φοιτητές που το είχαν υιοθετήσει, όσο και από εργαζόμενους στο χώρο.

Φαίνεται όμως ότι κάποιοι ανέλαβαν για μια ακόμη φορά το ρόλο του δολοφόνου ρίχνοντας δηλητήριο και καταδικάζοντας το ζώο να πεθάνει με φριχτούς πόνους.

Είμαστε διατεθειμένοι να βρούμε τον ένοχο και να τον οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη. Γι αυτό καλούμε τόσο τούς φοιτητές όσο και τους εργαζόμενους αλλά και τη διοίκηση του ΤΕΙ να συνεργαστεί μαζί μας ώστε να τον ανακαλύψουμε”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε