Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Λευκάδα: H λακούβα που ξύπνησε... κυνηγούς φαντασμάτων!

Λευκάδα: H λακούβα που ξύπνησε... κυνηγούς φαντασμάτων!
ΦΩΤΟ από mylefkada.gr
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.10.2011 | 15:08
Πρώτη δημοσίευση: 18.10.2011 | 14:55

Κάτοικοι έκαναν λόγο για μια ζημιά με νόημα και σημασία... πολιτική!

Το βράδυ της Κυριακής περίπου στη 01:30 άρχισε ξαφνικά από το οδόστρωμα να αναβλύζει νερό, σημάδι ότι υπήρχε πρόβλημα σε έναν από τους δυο αγωγούς που υπάρχουν στο σημείο. Μέσα σε λίγη ώρα ο δρόμος στην Νικιάνα στο σημείο που δημιουργήθηκε το πρόβλημα, είχε γίνει "ποτάμι" μιας και το νερό που έτρεχε ήταν αρκετό.

Κάτοικοι της περιοχής έλεγαν στο mylefkada.gr, ότι η βλάβη αυτή δεν ήταν μια τυχαία ζημιά στον αγωγό αλλά μια ζημιά με νόημα και σημασία... πολιτική!

Ο φταίχτης έλεγαν, ήταν η δημοτική αρχή που στην προσπάθεια της να "πείσει" τον κόσμο ότι πρέπει να γίνει η σύμβαση του Δήμου με την ΕΥΔΑΠ δημιουργεί προβλήματα στο δικτυο του νερου για να αγανακτήσει ο κόσμος και να πει "Αμαν πια με αυτές της ζημιές στο νερό... ας έρθει η ΕΥΔΑΠ να γλυτώσουμε".

Έτσι για την ιστορία πάντως το πρωί το συνεργείο του δήμου έφτασε στο σημείο και άνοιξε το σημείο που έβγαινε νερό όπου οι υδραυλικοί διαπίστωσαν ότι η ζημιά έχει γίνει στον κεντρικό αγωγό νερού και όχι στον αγωγό του χωριού οποτε για την επισκευή του είναι υπεύθυνος ο σύνδεσμος ύδρευσης.

Επιτόπου βρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πραξιτέλης Σούνδιας και ο πρόεδρος του χωριού που όπως μας είπαν σε λίγη ώρα θα αρχίσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο