Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Μάχη με τις φλόγες σε Φθιώτιδα, Ρέθυμνο, Άρτα και Ηλεία!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για ακόμα μία μέρα, οι πυροσβέστες δίνουν σκληρές μάχες για να θέσουν τα πύρινα μέτωπα υπό έλεγχο…

Δέκα οχήματα της πυροσβεστικής με 28 πυροσβέστες, προσπαθούν να περιορίσουν τη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι, στην περιοχή του Δομοκού στη Φθιώτιδα. Μαζί τους βρίσκεται και ένα πεζοπόρο τμήμα της πυροσβεστικής με 9 άνδρες, ενώ δύο αεροπλάνα PZL κάνουν συνεχώς ρίψεις νερού.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της πυροσβεστικής, η πυρκαγιά δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Η πυρκαγιά αναπτύχθηκε σε δασική έκταση πολύ κοντά στο δρόμο Λαμίας -Δομοκού-Καρδίτσας με συνέπεια να διακοπεί η συγκοινωνία στην παλαιά εθνική οδό από Λαμία προς Καρδίτσα και Τρίκαλα ώστε να μπορούν τα πυροσβεστικά οχήματα να έχουν πρόσβαση στα μέτωπα της φωτιάς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι, πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μηλιανα, στην Άρτα. Επιχειρόύν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα και ένα αεροσκάφος.

Δασική φωτιά και στην περιοχή Κρυοβρυση του δήμου Ηλείας. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 10 άτομα πεζοπόρο, ενώ ρίψεις πραγματοποιούν και 2 αεροσκάφη.

Λίγο πριν τις 15.00 εκδηλώθηκε φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση, στα Χάρκια Ρεθύμνου. Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, αποτελούμενη από 7 οχήματα με 14 άνδρες και ένα πεζοπόρο τμήμα επιχειρεί στο σημείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε