Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μικρός Μπεν: Μηνύουν τη μητέρα του τα παιδιά του Μπάρκα!

Μικρός Μπεν: Μηνύουν τη μητέρα του τα παιδιά του Μπάρκα!

Στην αντεπίθεση περνούν τα παιδιά του χειριστή εκσκαφέα Κωνσταντίνου Μπάρκα καθώς αποφάσισαν να κινηθούν νομικά εναντίον της μητέρας του μικρού Μπεν, Κέρι Νίνταμ.

Όπως αναφέρουν οι βρετανικοί Times ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας και η αδελφή του, η Μαρία Τσέχου, αποφάσισαν να μηνύσουν την Κέρι Νίνταμ, η οποία σε ένα ξέσπασμα της, αναφερόμενη στο νεκρό πατέρα τους που θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του γιου της ευχήθηκε να “καίγεται στην κόλαση”

Η δήλωση αυτή της Κέρι Νίνταμ εξόργισε τα δύο αδέλφια που αποφάσισαν να περάσουν στην αντεπίθεση.

«Αρκετά με αυτή την απαίσια ιστορία» είπε η Μαρία Τσέχου στους Times. «Έμεινα σιωπηλή για εβδομάδες, ασχολούμενη με το νεογέννητο παιδί μου, αφήνοντας αυτή την έρευνα να συνεχιστεί και να τελειώσει. Αλλά πλέον όλο αυτό πρέπει να τελειώσει. Δεν γίνεται να έρχονται σε εμάς και στα παιδιά μας στο μέλλον και να ρωτάνε “ήταν ο πατέρας ή παππούς σας δολοφόνος;”».

Η Μαρία Τσέχου δήλωσε χαρακτηριστικά στη βρετανική εφημερίδα «Έχουμε μια οικογενειακή υπόληψη να προστατέψουμε και η προσωπική μου υπομονή, ακόμα και ως μητέρα, εξαντλήθηκε όταν η μητέρα του Μπεν είπε αυτά που είπε την προηγούμενη εβδομάδα. Πώς τολμάει;».

Ο γιος του χειριστή μάλιστα αμφισβητεί το συμπέρασμα της έρευνας ότι ο Μπεν είναι νεκρός: «Σοβαρά μιλάνε; Είναι αυτό το μόνο συμπέρασμα στο οποίο οδηγεί το εύρημα; Αποκλείεται δηλαδή το παιδί να απήχθη και το παιχνίδι να έπεσε από τα χέρια του; Αν αυτή η γραμμή έρευνας είναι ακριβής, τότε γιατί ο επικεφαλής ερευνητής ήρθε σε μένα στο τέλος της έρευνας για να ζητήσει συγνώμη για την αναταραχή που προκλήθηκε και τις αναφορές που έγιναν στο όνομα του πατέρα μου;», δήλωσε στους Times ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας.

Πηγή: thetimes.co.uk

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε