Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

Γιάννενα: Συμπλοκή ανηλίκων με νεαρό, ένας τραυματισμός και 4 προσαγωγές

Γιάννενα: Συμπλοκή ανηλίκων με νεαρό, ένας τραυματισμός και 4 προσαγωγές

Η συμπλοκή στα Γιάννενα σημειώθηκε τη νύχτα της Μεγάλης Τρίτης, με ένα άτομο να μεταφέρεται ελαφρά τραυματισμένο σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες…

Δίχως τέλος και στα Γιάννενα, τα επεισόδια με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά. Ήταν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, όταν στο κέντρο της πόλης έναντι του Δικαστικού Μεγάρου επικράτησε αναστάτωση από καβγά μεταξύ νεαρών ατόμων και ακολούθησε συμπλοκή, με ένα άτομο να τραυματίζεται.

Όπως αναφέρει το epirus-tv, 4 ανήλικοι για λόγους που διερευνώνται ήρθαν σε αντιπαράθεση με ένα νεαρό άτομο και ακολούθησε μεταξύ τους συμπλοκή.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και διακόμισε έναν από τους εμπλεκόμενους στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Γιάννενα με ελαφρά τραύματα. 4 άτομα προσήχθησαν στο Α.Τ όπου αποχώρησαν λίγη ώρα αργότερα.

Τα αλλεπάλληλα επεισόδια και η εμπλοκή όλο και περισσότερων παιδιών που δεν έχουν ενηλικιωθεί, προβληματίζουν τόσο την αστυνομία στα Γιάννενα, όσο και γενικότερα την τοπική κοινωνία. Μέσα και έξω από σχολεία, οι συμπλοκές είναι διαδοχικές, με πολλές να ολοκληρώνονται με τραυματισμούς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις