Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Μηχανή “προσγειώθηκε” σε ταβέρνα στο Αγρίνιο

Μηχανή “προσγειώθηκε” σε ταβέρνα στο Αγρίνιο

Σύμφωνα με το agriniopress.gr η ανεύθυνη οδήγηση ενός νεαρού μοτοσικλετιστή παραλίγο να οδηγήσει σε τραγωδία όταν η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε εισέβαλε σε ταβέρνα στον κόμβο της Λαμπράκη με την Εθνικής Αντιστάσεως

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, νεαρός μοτοσικλετιστής, αφού πέρασε με κόκκινο την Γρηγορίου Λαμπράκη προσέκρουσε σε αυτοκίνητο που διέρχονταν κανονικά με πράσινο τα φανάρια, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής και αυτή να κατευθύνει στην είσοδο της ταβέρνας.

Εκείνη την στιγμή στο σημείο βρίσκονταν ένας ηλικιωμένος, πάνω στον οποίο έπεσε η μηχανή τύπου κρος, η οποία δεν έφερε πινακίδες, τραυματίζοντάς τον. Από την πτώση του τραυματίστηκε και ο δικυκλιστής, ο οποίος επιχείρησε μάλιστα να διαφύγει αλλά ακινητοποιήθηκε από διερχόμενους πολίτες και θαμώνες των γειτονικών καταστημάτων.

Τόσο ο ηλικιωμένος όσο και ο δικυκλιστής μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τα αίτια του ατυχήματος που προκάλεσε η ανεύθυνη και επικίνδυνη οδήγηση του μοτοσικλετιστή ερευνά το τμήμα τροχαίας Αγρινίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε