Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπλόκα αγροτών: ”Βαφτίσια” στο τελωνείο της Καστοριάς με ιδιαίτερους διαλόγους και αποδοκιμασίες (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από alphafm.gr
ΦΩΤΟ από alphafm.gr

Όλα έγιναν στο τελωνείο της Καστοριάς στο Δισπηλιό με τους αγρότες να γεμίζουν ασφυκτικά το σημείο και τα κινητά τηλέφωνα να παίρνουν φωτιά…

Παράσταση διαμαρτυρίας με… “βαφτίσια” πραγματοποίησαν αγρότες στο Τελωνείο Καστοριάς στο Δισπηλιό. Οι αγρότες “βάφτισαν” εισαγόμενα φασόλια και μήλα Ελληνικά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις παράνομες ελληνοποιήσεις, όπως τόνισαν. Με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο, όπως είπαν, θέλησαν να αναδείξουν το φαινόμενο που ταλανίζει τον αγροτικό κόσμο και αφορά στις εισαγωγές προϊόντων από τρίτες χώρες. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ένας αγρότης ντυμένος με κουστούμι ο οποίος φορούσε μια ταμπέλα που έγραφε «υπουργός αγροτικής υπανάπτυξης» και αποδοκιμάστηκε από τους υπόλοιπους.

«Η σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας έχει ως σκοπό να καυτηριάσει ένα φαινόμενο,το οποίο ταλανίζει τον αγροτικό κόσμο εδώ και πάρα πολλά χρόνια» σημείωσε το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών Καστοριάς Θωμάς Μάνος.

«Είναι ένα φαινόμενο το οποίο πραγματικά έχει λάβει τα τελευταία χρόνια εκρηκτικές διαστάσεις και έχει ως αποτέλεσμα πολύ χαμηλές τιμές στα προϊόντα μας ή ακόμα και να μην γίνονται πωλήσεις των προϊόντων μας» τόνισε ο κ Μάνος.

Πηγή: alphafm.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε