Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Περιμένουν με άγριες διαθέσεις τον σεκιουριτά που κατηγορείται για το βιασμό φοιτήτριας [pics]

ΦΩΤΟ από lesvospost.com
ΦΩΤΟ από lesvospost.com

Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου. Η 22χρονη φοιτήτρια υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση μετά την καταγγελία του βιασμού της από σεκιουριτά…

Περίπου 20 με 30 φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του δικαστηρίου αναμένοντας την άφιξη του 33χρονου σεκιουριτά, που κατηγορείται για το βιασμό φοιτήτριας. Μάλιστα έχουν αναρτήσει και πανο στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου, με τους ίδιους να έχουν προχωρήσει. Ο 33χρονος φύλακας των φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι για να απολογηθεί με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Η ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία για βιασμό που έκανε μια 22χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχει αναστατώσει τη φοιτητική κοινότητα της Λέσβου και τις αστυνομικές Αρχές του νησιού, που τη διερευνούν με προσοχή. Η κοπέλα εμφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον ιδιωτικό φύλακα μέσα στον χώρο της φοιτητικής εστίας!

Ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας 33χρονος, υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι, που έχει τοποθετηθεί από την ιδιωτική επιχείρηση στη φοιτητική εστία για να επιτηρεί και να τη φυλάει. Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης, δεν δίστασε να την ακινητοποιήσει και να τη βιάσει.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον σεκιουριτά, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του απήγγειλε κατηγορίες. Στη συνέχεια ο φερόμενος ως βιαστής ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ παραμένει κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου. Η 22χρονη φοιτήτρια υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν η καταγγελία της είναι βάσιμη.

Πηγή: lesvospost.com

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε