Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ντροπή! Γραφείο τελετών άφησε στο δρόμο πτώμα ηλικιωμένου γιατί δεν πληρώθηκε [pic]

Ντροπή! Γραφείο τελετών άφησε στο δρόμο πτώμα ηλικιωμένου γιατί δεν πληρώθηκε [pic]

Αδιανόητη τροπή πήρε η τραγική ιστορία με τον ηλικιωμένο που βρήκε φρικτό θάνατο το πρωί από φωτιά στο σπίτι του.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 9 το πρωί σε μικρή μονοκατοικία στην οδό Νικοπόλης, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, ειδοποιήθηκε από την αστυνομία γραφείο τελετών προκειμένου να παραλάβει τη σορό του και να τη μεταφέρει στο νεκροτομείο. Επειδή όμως δεν υπήρχαν λεφτά για να πληρωθεί, το γραφείο δεν  παρέλαβε το σώμα του άτυχου άνδρα!

Έτσι, το πτώμα έμεινε για ώρα παρατημένο στο δρόμο τυλιγμένο σε μια σακούλα, με κίνδυνο να γίνει βορά στα ζώα και προκαλώντας οργή για την παντελή έλλειψη σεβασμού στον νεκρό ηλικιωμένο.

Η φωτογραφία ντοκουμέντο του Ράδιο Θεσσαλονίκη προκαλεί ανατριχίλα…

Τελικά στις 13:30 το μεσημέρι ειδοποιήθηκε άλλο γραφείο τελετών που δέχθηκε να κάνει την μεταφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΘ ο ηλικιωμένος έμενε επί χρόνια σε μικρή μονοκατοικία σε συγκρότημα που ανήκει στο Καρίπειο ίδρυμα.

Ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και οικονομικά ζητήματα. Συγγενείς δεν είχε στην Θεσσαλονίκη, ενώ τον φρόντιζε ένας νεαρός από την περιοχή.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου είχαν ειδοποιηθεί από τον Δεκέμβριο για τις άσχημες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε. Τον βοηθούσαν με γεύμα καθημερινό από την εκκλησία και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Σύμφωνα με πηγές από το δήμο ζητήθηκε από τότε και η παρέμβαση του εισαγγελέα.

πηγή: rthess
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε