Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ντροπή και κακό “χιούμορ”! “Μνημόσυνο” για Τσίπρα και “βάφτιση” για το παιδί του στην Ηλεία! [vid]

Ντροπή και κακό “χιούμορ”! “Μνημόσυνο” για Τσίπρα και “βάφτιση” για το παιδί του στην Ηλεία! [vid]

Μακάβριο “χιούμορ” και θρησκοληψία στο Καρναβάλι στα Μακρίσια, όπου εκτός από το ετήσιο μνημόσυνο του Αλέξη Τσίπρα τελέστηκε και η “βάφτιση” του γιου του…

Αποτυχημένη τουλάχιστον μπορεί να χαρακτηριστεί η επιλογή των συμμετεχόντων στο Καρναβάλι στα Μακρίσια να εμπλέξουν το ανήλικο παιδί του Αλέξη Τσίπρα, στις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού. Ο “γιος” του Πρωθυπουργού “βαφτίστηκε” σε ένα από τα δρώμενα αφού πρώτα… στηλιτεύτηκε από τον “ιερέα” το γεγονός ότι το παιδί έχει πάρει το όνομα του με ονοματοδοσία και όχι με θρησκευτική τελετή.

Ο “μασκαρεμένος” παπάς με χαρακτηρισμούς βγαλμένους από άλλες σκοτεινές εποχές φώναζε τον υποτιθέμενο γιο του Αλέξη Τσίπρα ειρωνικά “αβάφτιστο”. Στη συνέχεια σε μια αυτοσχέδια κολυμπήθρα, τέλεσαν τη θρησκευτική “βάφτιση”.

Κι αν η σάτιρα, ακόμα και η κακόγουστη είναι θεμιτή για τα πολιτικά πρόσωπα που εκτίθενται και καλώς σχολιάζονται με όποιον τρόπο, τα παιδιά τους, πόσο μάλλον όταν είναι ανήλικα, θα έπρεπε να προστατεύονται. Έτσι κι αλλιώς οι εποχές που οι άνθρωποι στιγματίζονταν λόγω των θρησκευτικών τους πιστεύω (θα έπρεπε να) έχει περάσει ανεπιστρεπτί…

Όταν ολοκληρώθηκαν τα “βαφτίσια” το Καρναβάλι συνεχίστηκε με την τέλεση του “μνημοσύνου” του Αλέξη Τσίπρα, η “κηδεία” του οποίου είχε γίνει στις περσινές απόκριες….

Το 3ο Μακρισέικο Καρναβάλι έκλεισε με το περίφημο φίδι που απασχόλησε το πανελλήνιο το περασμένο καλοκαίρι…

Δείτε το βίντεο από τα Μακρίσια:
 

Με πληροφορίες από ilialive

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε