Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Οργή λαού και στην Πάτρα – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το PatrasTimes
ΦΩΤΟ από το PatrasTimes

Χιλιάδες διαδηλωτές κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, ενάντια στα νέα μέτρα και την κυβερνητική πολιτική.

Σύμφωνα με το PatrasTimes στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας, του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, των Λαϊκών Συνελεύσεων συμμετείχε παραπάνω από 15.000 κόσμος.

Ενδεικτικό του όγκου της πορείας το γεγονός ότι αυτή ξεκίνησε στις 11.08’ και ολοκληρώθηκε μετά από 1 ώρα και 45’ λεπτά.

Η Κεφαλή της Πορείας ήταν στην οδό Κορίνθου στο ύψος της Πλατείας Γεωργίου και το τέλος της παρέμενε για αρκετή ώρα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης καλύπτοντας πολλά τετράγωνα.

Δείτε τα βίντεο από το PatrasTimes:

ΦΩΤΟ από το PatrasTimes

Συμμετοχή στις σημερινές κινητοποιήσεις αποφάσισαν και οι έμποροι της Πάτρας με κλείσιμο των επιχειρήσεων και καταστημάτων ως τις 15.00.

Στο χορό των κινητοποιήσεων και οι ιδιοκτήτες café οι οποίοι θα κλείσουν τα καταστήματά τους και θα «προσφέρουν» δωρεάν καφέ.

Στην απεργία συμμετέχουν επίσης δημόσιοι υπάλληλοι σε εφορίες, πολεοδομίες, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις ΔΕΚΟ, εφοριακοί, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, δικηγόροι, μηχανικοί και τραπεζοϋπάλληλοι.

Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ σήμερα δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του προαστιακού της Πάτρας καθώς και τα τρένα του ΟΣΕ από Κιάτο προς Αθήνα και αντίστροφα.

Στην 24ωρη απεργία ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Πιο συγκεκριμένα, δεμένα έχουν μείνει τα πλοία στα λιμάνια της Δυτικής Ελλάδας από τις 12 τα μεσάνυχτα της Τρίτης μέχρι και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Πάτρας τα ποία θα κλείσουν τα φαρμακεία συμμετέχοντας στη σημερινή κινητοποίηση

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Απεργιακή “λαοθάλασσα” στους δρόμους – ΦΩΤΟ

Μεγάλες διαδηλώσεις εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χανιά: Με δύο συγκεντρώσεις η σημερινή 24ωρη απεργία

Το ΠΑΜΕ κατέλαβε το γραφείο του περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Μεγάλη πορεία κατά των μέτρων στον Πύργο

Λαμία: ”Έτσι μας κατάντησαν οι αλήτες” – Οργή εμπόρων στην απεργία!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε