Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Παραιτείται ο Αλέξης Κούγιας από την υπεράσπιση του Λέσι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η υπόθεση του Τζέιμς Λέσι, είχε συγκλονίσει όλη τη χώρα, με την δολοφονία της συζύγου του στη Χαλκιδική και στη συνέχεια με την αρπαγή του μικρού γιου του, Φοίβου.

Πατέρας και γιος πέρασαν 17 ημέρες περιπλανώμενοι στις ερημιές, χωρίς φαγητό ενώ ολόκληρη η χώρα έψαχνε τον μικρό Φοίβο. Μετά την σύλληψη του Λέσι, ο Αλέξης Κούγιας είχε αναλάβει την υπεράσπισή του. Σήμερα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, αδυνατεί πλέον να τον εκπροσωπήσει.

Στην ανακοίνωσή του, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “αποδέχτηκα να αναλάβω την υπεράσπισή του και στις 15/2/2017 απέστειλα επιστολή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης με την οποία ζήτησα να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης, λόγω του ότι, τόσο την ημέρα του δικαστηρίου, όσο και το επόμενο χρονικό διάστημα αδυνατώ να παραστώ στο συγκεκριμένο δικαστήριο, αφού έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε εξέλιξη σειρά υποθέσεων, στις οποίες συμμετέχω….

Δυστυχώς, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης δεν ανέβαλλε αλλά διέκοψε και όρισε μετά διακοπείσα δικάσιμο την 24/2/20017, ημερομηνία κατά την οποία είναι αδύνατον να παραστώ αφού είναι σε εξέλιξη και συνεχίζονται δίκες με παραγραφές και προσωρινά κρατούμενους τους οποίους δεν μπορώ να εγκαταλείψω. Κατόπιν αυτής της εξελίξεως ενημέρωσα τον κ. Lesi ότι αδυνατώ να τον εκπροσωπήσω και παραιτούμαι της υπερασπίσεώς του, για την οποία απόφαση έχω ενημερώσει την πρόεδρο και την εισαγγελέα του συγκεκριμένου δικαστηρίου”.

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε