Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάρος: H σπείρα-φόβητρο του νησιού στα χέρια της αστυνομίας!

Πάρος: H σπείρα-φόβητρο του νησιού στα χέρια της αστυνομίας!

Τρεις Αλβανοί κρύβονταν πίσω από τα χτυπήματα σε ξενοδοχεία, σπίτια και ενοικιαζόμενα δωμάτια, που έγιναν από τις αρχές Μαϊου…

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τα 3 άτομα, ηλικίας 23, 25 και 22 ετών, που είχαν πραγματοποιήσει μια σειρά από κλοπές στο νησί της Πάρου. Συγκεκριμένα την 1η Μαϊου, μπήκαν σε σπίτι στην περιοχή Παράσπορος και έκλεψαν συλλεκτικά αντικείμενα και κοσμήματα. 

Λίγες μέρες αργότερα ξαναχτύπησαν. Μπήκαν σε εξοχικό στην Παροικιά και βούτηξαν 950€, έναν φορητό υπολογιστή,  πέντε κινητά τηλέφωνα, δύο άδειες οδήγησης και δύο δελτία αστυνομικής ταυτότητας, πιστωτικές κάρτες, βιβλιάρια καταθέσεων και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα και ρούχα.

Στις 26 Μαϊου χτύπησαν στην περιοχή Ξιφαρά. Άρπαξαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα άλλα αντικείμενα μικρής αξίας.
 
Τρεις μέρες μετά στην περιοχή Παράσπορος, μπήκαν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο ξενοδοχείου και έκλεψαν μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και το χρηματικό ποσό των 40€.
 
Η δράση τους ολοκληρώθηκε την 1η Ιουνίου. Στην περιοχή Κάμπος, μπήκαν σε εξοχική κατοικία και βούτηξαν  ένα χρυσό δαχτυλίδι ,ένα ασημένιο πιάτο, μια κεραία τηλεοράσεως και διάφορα άλλα αντικείμενα μικρής αξίας. 

Κατά των δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία , η οποία μετά την ολοκλήρωσή της, θα αποσταλεί, στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε