Σάββατο, 8 Ιουν.
28oC Αθήνα

Πάτρα: Εμφανίστηκε έτσι σε παραλία και προκάλεσε εγκεφαλικά – Χαμός στο διαδίκτυο με τις καυτές φωτογραφίες!

ΦΩΤΟ από thestival.gr
ΦΩΤΟ από thestival.gr

Η 24χρονη Αφροδίτη Αδάμη πόζαρε topless και έκανε τις πρώτες της βουτιές στη θάλασσα της Βουλιαγμένης…

Την Αφροδίτη Αδάμη τη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στις ταινίες πορνό του Δημήτρη Σειρηνάκη. «Στα δώδεκά μου είδα πρώτη φορά ερωτική ταινία και κάτι μου έκανε. Πρώτη φορά έκανα έρωτα στα 19 μου. Με το αγόρι μου είχαμε κάνει το δικό μας sex tape και αποφασίσαμε να το στείλουμε στο Σειρηνάκη, ο οποίος ξετρελάθηκε με το ταλέντο μου. Το πορνό είναι για μένα τέχνη. Δεν το έκανα για τα λεφτά. Εξάλλου τα λεφτά είναι λίγα. Το έκανα γιατί μου άρεσε», είχε δηλώσει στο πλατό της εκπομπής του Θέμου Αναστασιάδη. Η πρωταγωνίστρια των ερωτικών ταινιών και πρώην φοιτήτρια στην Πάτρα, άρχισε να κάνει τα πρώτα της μπάνια για φέτος και να μας χαρίζει απλόχερα… εγκεφαλικά. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη Βουλιαγμένη φορώντας κίτρινο μπικίνι.

ΦΩΤΟ από thestival.gr

ΦΩΤΟ από thestival.gr

Η 24χρονη Αφροδίτη Αδάμη, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, ονειρεύεται να γίνει γνωστή πορνοστάρ και όπως λέει η ίδια να ζήσει την απόλυτη απελευθέρωση, στα πλατό της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών. ”Όσο σπούδαζα στην Πάτρα έκανα και χορό. Είμαι πλέον δασκάλα χορού αλλά και ζωγράφος, ωστόσο το σεξ ήταν αυτό που πάντα μου άρεσε. Με έφτιαχνε η ιδέα να κάνω σεξ με το αγόρι μου και να με βλέπουν άλλα άτομα” είχε πει μεταξύ άλλων στην εφημερίδα Espresso.

Κάπως έτσι άρχισε να γυρίζει ερασιτεχνικά βίντεο με το σύντροφό της, τα οποία στη συνέχεια παρακολουθούσαν και βίωναν την απόλυτη ηδονή. ”Ένα από αυτά τα βίντεο το στείλαμε με το αγόρι μου, στην εταιρεία του Σειρηνάκη. Ήταν ένα βίντεο 10 λεπτών, αλλά όπως φάνηκε ήταν αρκετό για να διακρίνει ο ίδιος το ταλέντο και τις ικανότητές μου. Κάπως έτσι ήρθε η πρόταση για τις ταινίες. Μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε και μπήκα στο χώρο του πορνό”. Η Αφροδίτη επισημαίνει ότι κουράστηκε πολύ κατά τη διάρκεια των πρώτων γυρισμάτων: ”Για κάθε σκηνή κάναμε γυρίσματα που κρατούσαν 6 ώρες. Ήταν εξαντλητικά αλλά δεν πειράζει. Αρκεί που όλα πήγαν όπως τα θέλαμε”.

ΦΩΤΟ από thestival.gr

Πηγή: thestival.gr

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε