Δευτέρα, 24 Ιουν.
27oC Αθήνα

Ρίο: Ανατράπηκε πυροσβεστικό όχημα σε τροχαίο και τραυματίστηκε πυροσβέστης, βίντεο από το σημείο

Ρίο: Ανατράπηκε πυροσβεστικό όχημα σε τροχαίο και τραυματίστηκε πυροσβέστης, βίντεο από το σημείο

Τροχαίο στο Ρίο με πυροσβεστικό όχημα να ανατρέπεται σε κυκλικό κόμβο. Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Οι πρώτες εικόνες μετά το ατύχημα, σε βίντεο.

Πυροσβεστικό όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις πυροσβέστες ντεραπάρισε το απόγευμα, στον κυκλικό κόμβο του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Ρίο. Ο ένας εκ των τριών πυροσβεστών τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, ενώ οι άλλοι δυο είναι καλά στην υγεία τους. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο του ατυχήματος ταχύτατα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πυροσβεστικό όχημα κατευθυνόταν σε συμβάν φωτιάς ΙΧ και στον κόμβο του Ριου ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί σοβαρά στα άκρα των χεριών του.

Οι άλλοι δυο πυροσβέστες βγήκαν μόνοι τους από το όχημα ενώ ταχύτατα στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις.

Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστές. Ο πυροσβέστες που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο παρατηρήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα, που όμως αποκαταστάθηκαν, περίπου μία ώρα μετά την ανατροπή του πυροσβεστικού οχήματος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις