Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Έπιασαν τη σπείρα που “χτυπούσε” καταστήματα και πρακτορεία του ΟΠΑΠ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κλοπές και απόπειρες κλοπών σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ και σε καταστήματα της Πάτρας, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά τη σύλληψη ενός 26χρονου Αλβανού και ενός 19χρονου Έλληνα. Για τις ίδιες υποθέσεις, η Αστυνομία αναζητά δύο ακόμα άτομα, έναν 26χρονο και έναν 16χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος, μαζί τους δύο που αναζητούνται, διέρρηξαν χθες το πρωί εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων αλλά έπειτα από λίγη ώρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 26χρονο και τον 19χρονο.

Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι τέσσερις δράστες, ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση ανά περίπτωση, είχαν κάνει από τον περασμένο Δεκέμβριο μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου, ακόμη 13 κλοπές και τρεις απόπειρες κλοπής, σε διάφορα εμπορικά καταστήματα και πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο που δρούσαν, έμπαιναν στα καταστήματα, αφού πρώτα έσπαζαν με πέτρες τις γυάλινες πόρτες και στη συνέχεια αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, λαχεία κ.α.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε