Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Φορτηγό από τη Βενετία έκρυβε 11,5 κιλά κοκαϊνης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Εκτεταμένες έρευνες στην Πάτρα, αλλά και στην Αττική, διεξάγουν οι διωκτικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των παραληπτών της ποσότητας των 11,5 κιλών κοκαΐνης που βρέθηκαν στο λιμάνι της Πάτρας…

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι πίσω από την υπόθεση βρίσκεται διεθνές κύκλωμα που εισάγει ποσότητες κοκαΐνης στην Ελλάδα και τις διοχετεύει κυρίως στην Αττική.

Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν λιμενικοί σταμάτησαν για έλεγχο φορτηγό που προερχόταν από τη Βενετία. Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο που έκαναν βρήκαν την ποσότητα της κοκαΐνης επιμελώς κρυμμένη σε χειραποσκευή που είχε τοποθετηθεί κάτω από το κρεβάτι, στην καμπίνα του οδηγού.

Στη συνέχεια, οι λιμενικοί συνέλαβαν τον οδηγό και το συνοδηγό του φορτηγού και άρχισαν να τους ανακρίνουν. Παράλληλα, μετά την έγκριση που έδωσαν οι εισαγγελικές αρχές, η διερεύνηση της υπόθεσης επεκτάθηκε και στην Αττική.

Μάλιστα, σε εξέλιξη βρίσκεται συνεργασία του κεντρικού λιμεναρχείου της Πάτρας με υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος μέσω Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε