Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Η γυναίκα που έκανε ”αρνάκι” ένα νταή οδηγό!

Πάτρα: Η γυναίκα που έκανε ”αρνάκι” ένα νταή οδηγό!

Ο… νταής οδηγός βρήκε το δάσκαλό του στο πρόσωπο μιας νεαρής Πατρινής δικηγόρου!

Όλα αυτά, πριν από λίγες μέρες, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Η δικηγόρος είχε πάει για καφέ με μια φίλη της και επέστρεφε στο γραφείο της με τα πόδια, όταν είδε μπροστά της, κάτι που την εκνεύρισε: Έναν οδηγό να προσπαθεί να παρκάρει ανάμεσα σε δύο άλλα σταθμευμένα οχήματα, τρακάροντάς τα, αφού δεν χωρούσε άνετα το δικό του!

Στην αρχή η δικηγόρος θεώρησε ότι η σύγκρουση έγινε κατά λάθος. Όμως το γεγονός της κίνησε την περιέργεια και κάθισε για να παρατηρήσει. Αμέσως ήρθε η επιβεβαίωση για το τι ακριβώς γινόταν. Διότι μετά την πρώτη σύγκρουση ακολούθησαν κι άλλες και καμία εξ αυτών δεν έγινε τυχαία.

Τον πλησίασε στο παράθυρο και του ζήτησε εξηγήσεις. Σύμφωνα με το dete.gr, ο οδηγός την κοίταξε αλλά δεν της έδωσε σημασία και συνέχισε το… «έργο» του. Τότε η δικηγόρος του φώναξε εξαγριωμένη κι εκείνος την αποστόμωσε λέγοντάς της το κλασικό: «Άντε, κυρά μου…».

Η δικηγόρος βγήκε εκτός εαυτού και προκαλούσε τον κατά τα άλλα νταή οδηγό να βγει έξω. Παράλληλα, τον προειδοποίησε λέγοντάς του ότι είχε σημειώσει τον αριθμό κυκλοφορίας του και ότι θα ειδοποιούσε τους ιδιοκτήτες των άλλων δύο οχημάτων και ότι η ίδια θα πήγαινε για μάρτυρας στο δικαστήριο.

Τότε ο οδηγός άρχισε να την απειλεί και η νεαρή άπλωσε τα χέρια της μέσα από τα παράθυρό, βουτώντας τον κυριολεκτικά απ’ τον γιακά! Ο οδηγός έγινε… αρνάκι και άρχισε να ζητά συγγνώμη. Παρ’ όλα αυτά, η δικηγόρος τον διαβεβαίωσε ότι η υπόθεση θα… πάει στις δικαστικές αίθουσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Στο εδώλιο γιατί έβαλε κάμερα στο σπίτι της πρώην του!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε