Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Σπαραγμός για τον θάνατο του 8χρονου Νικόλα – Οι εκτιμήσεις για την τραγωδία (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από το PatrasTimes
ΦΩΤΟ από το PatrasTimes

Σοκ στην Πάτρα και σε ολόκληρη τη χώρα από τον θάνατο του 8χρονου παιδιού – Που καταλήγουν οι αρχές μετά τις μαρτυρίες…

Το μεσημέρι της Τρίτης (02-02-2016) θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος, που συγκλόνισε όχι μόνο την Πάτρα, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, με το θάνατο του μικρού Νικόλα, από πυρκαγιά, στις εργατικές κατοικίες Ιτεών. Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας Λάσκαρη, θα πουν το τελευταίο “αντίο” στο 8χρονο αγγελούδι, στις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιτεών. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Σταμούλης Λάσκαρης και Αμαλία Παπαστεργίου, η μικρή αδελφή του Μελίνα – Αθηνά, καθώς και οι παππούδες του. Η ταφή θα γίνει στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Εν τω μεταξύ, αναπάντητα παραμένουν ακόμα τα ερωτήματα σχετικά με το πώς προκλήθηκε η φωτιά. Φως στα αίτια του θανάτου του κωφάλαλου αγοριού αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Αυτή του η αναπηρία ίσως και να του στοίχησε τη ζωή, καθώς δεν μπόρεσε να φωνάξει όταν αντιλήφθηκε τη φωτιά, ώστε να τον ακούσουν αμέσως ο παππούς και η γιαγιά που βρίσκονταν σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.

Ο άτυχος 8χρονος, που βρέθηκε πεσμένος δίπλα στο κρεβάτι του και έφερε εγκαύματα, φαίνεται πως εγκλωβίστηκε από τη φωτιά και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ενώ ο παππούς του που έτρεξε να τον βγάλει από το δωμάτιο δεν τα κατάφερε και νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Πηγή: Patrastimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε