Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Θρήνος για τον 17χρονο ποδηλάτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

ΦΩΤΟ από το patrastimes
ΦΩΤΟ από το patrastimes

Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του 17χρονου Αντώνη, που έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ, όταν παρασύρθηκε με το ποδήλατό του από δύο αυτοκίνητα, στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στη συμβολή της με την Κορίνθου.

“Ακομα δν μπορω να το πιστεψω αυτο που εχει γινει…
Εφυγες στα ξαφνικα…
Καλο ταξιδι φιλε μ….
Εισουν το καλυτερο παιδι
Θα σε σκεφτομαστε παντα..…”
 

“Ματάκια μου όμορφα έφυγες μακριά μου και δεν θα σε αγγίξω ποτέ ξανά δεν θα ακούω τι φωνή σου πλέον να με αποκαλεί «κοριτσάκι μου» με λυπεί πολύ όλο αυτό που δεν θα ξανανιωσω την αγκαλιά σου στο σώμα μου…”

“Δεν περίμενα ότι θα σε χάσω τόσο γρήγορα τόσο ξαφνικά κάναμε όνειρα τόσα όνειρα …ονειρα που ποτέ δεν θα εκπληρωθούν και θα μείνουν στα λόγια δυστυχώς…σαγαπαω και πάντα θα σαγαπαω δεν αμφισβήτησες ποτέ την αγάπη μου για εσένα γιατί ήταν τόσο αληθινή που αν ήσουν εδώ θα μπορούσα να σου δώσω ακόμα περισσότερη…δεν θα σε ξεχάσω ΠΟΤΕ θα κατοικείς πάντα στην καρδιά μου και το μυαλό μου και ας μην είσαι πλάι μου…καλο ταξίδι αγγελούδι μου!”

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στη γειτονιά του 17χρονου που κατοικούσε στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο άτυχος 17χρονος παρασύρθηκε αρχικά από Ι.Χ. το οποίο τον χτύπησε με τον καθρέφτη και στη συνέχεια χτυπήθηκε στο κεφάλι από άλλο αυτοκίνητο που ακολουθούσε, καθώς ο οδηγός δεν μπόρεσε να αντιδράσει!

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε κρίσιμη κατάσταση , καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, από το ισχυρό χτύπημα της πρόσκρουσης. Όμως τελικά άφησε την τελευταία πνοή του…

Πηγή: PatrasTimes

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε