Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρέβεζα: Νέο τροχαίο στη διασταύρωση “καρμανιόλα” – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από το PamePreveza

To τροχαίο έγινε σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 09:00 στη διασταύρωση Μ. Μερκούρη και Ζαλόγγου στην Πρέβεζα.
Σε έναν δρόμο που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως καρμανιόλα…

Όπως διαβάζουμε στο PamePreveza, αποτέλεσμα της πλαγιομετωπικής σύγκρουσης των δύο αυτοκινήτων. που ενεπλάκησαν στο τροχαίο ήταν μόνο σοβαρές υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα. Οι οδηγοί, ένας άντρας και μια γυναίκα, δεν τραυματίστηκαν.

Στο σημείο έφτασαν αρχικά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για να βοηθήσουν στην ρύθμιση της κυκλοφορίας και στην συνέχεια αστυνομικοί της τροχαίας Πρέβεζας οι οποίοι επιλήφθησαν του περιστατικού.
Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών το αυτοκίνητο που κινούνταν επί της Ζαλόγγου παραβίασε πινακίδα stop με αποτέλεσμα την σύγκρουση.

ΦΩΤΟ από το PamePreveza

Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει αρκετά τροχαία, ευτυχώς μέχρι στιγμής μόνο με υλικές ζημιές, τα οποία κατά πλειοψηφία οφείλονται στην παραβίαση της προτεραιότητας αλλά και στην έλλειψη ορατότητας αφού αρκετά είναι τα ΙΧ που παρκάρουν στις γωνίες της διασταύρωσης παραβιάζοντας τις απαγορευτικές πινακίδες στάθμευσης.

ΦΩΤΟ από το PamePreveza

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την σήμανση, παραβίαση της οποίας οδηγεί σε αποτελέσματα σαν το σημερινό.
Πάντως απ’ ότι είπαν πολίτες στο pamepreveza.gr σήμερα, πολύ συχνά στον συγκεκριμένο δρόμο γίνονται παραβιάσεις της προτεραιότητας από οδηγούς που κινούνται επί της Ζαλόγγου και από τύχη δεν γίνονται συχνότερα ατυχήματα,
αφού πολλές φορές οδηγοί που κινούνται επί της Μερκούρη και έχουν προτεραιότητα, σταματούν για παν ενδεχόμενο και ελέγχουν την διασταύρωση.

Διαβάστε ακόμα:

Φθιώτιδα: Στο νοσοκομείο δύο οδηγοί μετά από σύγκρουση στον κόμβο της Αγ.Παρασκευής – Φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε