Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πτώση αεροσκάφους: Θρήνος για τον Διονύση Τσεκούρα – Η “αυτοκρατορία” του καφέ και το μοιραίο χόμπι [pics]

Πτώση αεροσκάφους: Θρήνος για τον Διονύση Τσεκούρα – Η “αυτοκρατορία” του καφέ και το μοιραίο χόμπι [pics]

Η κηδεία του επιχειρηματία που έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτώση του μονοκινητήριου αεροσκάφους θα γίνει το απόγευμα στη Λάρισα…

Η μεγάλη του αγάπη, οι πτήσεις, στάθηκε μοιραία για τον Διονύση Τσεκούρα που έχασε τη ζωή του μαζί με τον αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας Νίκο Γρηγορίου, όταν το μονοκινητήριο αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στην περιοχή των Πλατανουλίων, 15 χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα.

Το μοιραίο μονοκινητήριο ήταν ιδιοκτησίας του άτυχου 43χρονου.

Click4more: Πτώση αεροπλάνου στη Λάρισα: Αυτοί είναι οι νεκροί της τραγωδίας!

Ο Διονύσης Τσεκούρας, μεγαλωμένος στην Αμφιλοχία, είχε καταφέρει να δημιουργήσει τη δική του “αυτοκρατορία” στο χώρο του καφέ στην περιοχή, αφού ήταν ο γενικός αντιπρόσωπος πασίγνωστης εταιρείας καφέ στην Θεσσαλία.

Αρκετά γνωστός στη Λάρισα, παντρεμένος με τη σύζυγό του Ελένη και πατέρας δύο παιδιών, αφιέρωνε τον ελεύθερο χρόνο του στη μεγάλη του αγάπη: τις πτήσεις στους αιθέρες.

Πετούσε με κάθε ευκαιρία που του δινόταν, ενώ όπως εξηγούσαν στο onlarissa.gr φίλοι του, “ήταν τόσο μεγάλη η αγάπη του για τα αεροπλάνα, που αν μπορούσε να μας πετάξει όλους μαζί, θα το είχε κάνει”.

Ο προσωπικός λογαριασμός του στο facebook εξάλλου, ήταν γεμάτος από φωτογραφίες με αεροσκάφη, σε κάποιες από τις οποίες πρωταγωνιστούσε και ο ίδιος.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 6.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία μία ώρα νωρίτερα.

Πηγή: onlarissa

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε