Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πύργος: Ο γολγοθάς 6χρονου παιδιού πίσω από τη δολοφονία και τον τεμαχισμό νεαρού!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκλονίζει η άγνωστη πτυχή του φοβερού εγκλήματος που συντάραξε ολόκληρη τη χώρα. Το κοριτσάκι δείχνει να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί…

Στην ασφαλή και γεμάτη αγάπη αγκαλιά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου, βρίσκεται από το Σάββατο το 6χρονο κοριτσάκι που οι γονείς του ενεπλάκησαν στο άγριο έγκλημα με την δολοφονία του 30χρονου Πακιστανού. Εκεί, έκρινε ο Εισαγγελέας Ηλείας ότι έπρεπε να φιλοξενηθεί το παιδί – που είναι καλά στην υγεία του – γνωρίζοντας το σημαντικό κοινωνικό έργο της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου. «Το Νοσοκομείο Πύργου, δεν είναι μόνο η βαριά «βιομηχανία» παροχής υπηρεσιών υγείας του νομού, αλλά κι ένας χώρος κοινωνικής φροντίδας παιδιών και ενηλίκων που απαιτούν μια ιδιαίτερη προσέγγιση», είχε πει πριν λίγο καιρό, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος.

Το 6χρονο κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του και δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ωστόσο, κρίθηκε σκόπιμο να απομακρυνθεί από το παραβατικό περιβάλλον του σπιτιού, αφού οι γονείς του είχαν συλληφθεί. Ο 27χρονος πατέρας, μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ η 23χρονη σύζυγός του και μητέρα του παιδιού, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους (σ.σ απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση κάθε μήνα στο οικείο Α.Τ).

Το κοριτσάκι, από την πρώτη στιγμή «αγκαλιάστηκε» κυριολεκτικά και μεταφορικά από όλο το προσωπικό, που του προσφέρει απλόχερα την αγάπη και τη φροντίδα του. Είναι ένα γλυκύτατο και χαμογελαστό παιδάκι που, ευτυχώς – όπως φαίνεται – δεν έχει συνειδητοποιήσει την φρικιαστική πράξη στην οποία προχώρησαν οι γονείς του. Το επισκέφθηκαν όχι μόνο ο Διοικητής του Γ.Ν Ηλείας κ.Διαμαντόπουλος αλλά και ο Διευθυντής κι ένας εκπαιδευτικός από το σχολείο που φοιτά το κοριτσάκι. Είναι χαρούμενο, διαβάζει, ζωγραφίζει και έχει πάντα δίπλα του το προσωπικό που με χαρά – υπερβαίνοντας υποχρεώσεις και ωράρια – βρίσκονται στο πλευρό του, το φροντίζουν, του αγκαλιάζουν σαν δικό τους παιδί, ζωγραφίζουν μαζί τους και φροντίζουν να μην τραυματιστεί η αγνή ψυχούλα του.

Πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε