Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πύργος: Ο ήχος που άκουσαν τους έσωσε τη ζωή – Απίθανη περιπέτεια για οικογένεια την ώρα του ύπνου [pics]

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Το αντρόγυνο έπεσε για ύπνο στο κρεβάτι, αφού πρώτα έβαλε στην κούνια το 7 μηνών κοριτσάκι τους. Λίγες ώρες αργότερα άρχισαν να ακούγονται περίεργοι θόρυβοι…

Η ώρα ήταν 07.30 το πρωι της Τρίτης όταν ζευγάρι που κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά του άκουσε περίεργους ήχους στο ταβάνι ακριβώς από πάνω του. Οταν αυτοί έγιναν πιο δυνατοί, το ανδρόγυνο πετάχτηκε έντρομο και ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά συνέβη αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Οι σοβάδες της οροφής σε ένα σπίτι δεκαετίας (και όχι παλαιότερο) κατέρρευσαν και καταπλάκωσαν το κρεβάτι όπου λίγο νωρίτερα κοιμόταν το ανδρόγυνο από τον Πύργο Ηλείας. Δίπλα τους και το 7 μηνών κοριτσάκι τους.Η μητέρα του μικρού παιδιού έτρεμε για τουλάχιστον δύο ώρες μετά το συμβάν αναλογιζόμενη τι θα μπορούσε να έχει συμβεί, αν δεν άκουγαν τους τριγμούς στο ταβάνι μέσα στον ύπνο τους.

ΦΩΤΟ από thebest.gr

ΦΩΤΟ από thebest.gr

ΦΩΤΟ από thebest.gr

ΦΩΤΟ από thebest.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της οικογένειας δεν είναι διατεθειμένος να μην το αφήσει έτσι και αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά των υπευθύνων της κακοτεχνίας – σύμφωνα με τον ίδιο- καθώς η πτώση των σοβάδων δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ούτε από κάποια σεισμική δόνηση (που δεν συνέβη) αλλά ούτε ακόμα και από την παλαιότητα της οικίας.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε