Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Μάζεψαν τα σκουπίδια ως ένδειξη καλής θέλησης – Πεντακάθαρη η πόλη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ως η πιο καθαρή πόλη της Κρήτης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σήμερα το Ρέθυμνο, καθώς οι τεράστιοι όγκοι σκουπιδιών, που είχαν συσσωρευτεί τις προηγούμενες ημέρες…

σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης, λόγω της απεργίας των εργαζομένων καθαριότητας, έχουν πλέον εξαφανιστεί. Κι αυτό διότι μετά από συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ρεθύμνου Γιώργου Μαρινάκη και των εργαζομένων της υπηρεσίας καθαριότητας, αποφασίστηκε να γίνει κανονικά η αποκομιδή των απορριμμάτων, λόγω της παρουσίας ξένων τουριστών στην περιοχή.

Η εικόνα που παρουσίαζε το Ρέθυμνο, λόγω της συσσώρευσης των σκουπιδιών, όπως εξάλλου και οι υπόλοιπες μεγάλες πόλεις του νησιού, κάθε άλλο παρά θετική ήταν, εν μέσω τουριστικής περιόδου, γεγονός, που εκθέτει τον τόπο μας στα μάτια χιλιάδων επισκεπτών, που βρίσκονται τις ημέρες αυτές στην Κρήτη και απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Οι εργαζόμενοι λοιπόν αποφάσισαν ως ένδειξη καλής θελήσεως να μαζέψουν τα σκουπίδια κι έτσι από χθες η πόλη του Ρεθύμνου είναι πεντακάθαρη.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε