Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ροδόπη: Έτσι έκρυψε στο αυτοκίνητό του 25 κιλά χασίς – Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα [pics]

ΦΩΤΟ από astynomia.gr
ΦΩΤΟ από astynomia.gr

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και ο έλεγχος ξεσκέπασε τα ένοχα μυστικά του οδηγού. Αποκαλυπτικές εικόνες λίγο μετά τη σύλληψη…

Συνελήφθη χθες (19-7-2017) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 29χρονος Βούλγαρος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων που διακινούν ναρκωτικά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι τον τσάκωσαν να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να πραγματοποιεί είσοδο στη χώρα μας από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας και να μεταφέρει με το όχημα που οδηγούσε, 15 νάιλον συσκευασίες με χασίς, συνολικού βάρους 25 κιλών και 986 γραμμαρίων, τις οποίες είχε επιμελώς κρυμμένες σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 94 λέβα Βουλγαρίας και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε