Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ρόδος: Σκηνές απείρου κάλλους σε ξενοδοχείο – Ο σύζυγος, ο ξενοδόχος και οι οφειλές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Φωνές, ζημιές και απειλές σε μια υπόθεση χωρίς ανάλογο προηγούμενο στην τουριστική ιστορία του νησιού. Όλοι κατέληξαν σε αστυνομικό τμήμα…

Σκηνές απείρου κάλλους, χωρίς ανάλογο προηγούμενο στην τουριστική ιστορία του νησιού, εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ρόδου, με πρωταγωνιστή έναν Αλβανό. Ο τελευταίος μπήκε μαινόμενος στο ξενοδοχείο για να εισπράξει οφειλόμενα από την εργασία της συζύγου του σε άλλη ξενοδοχειακή μονάδα και αφού συνάντησε τον ιδιοκτήτη και δεν έλαβε το ποσό άρχισε ανεξέλεγκτος να σπάει πόρτες και τζαμαρίες, γλάστρες και να αναποδογυρίζει τραπέζια!

Πιο συγκεκριμένα έσπασε τρεις εξωτερικές τζαμαρίες, τη γυάλινη πόρτα της εισόδου, γλάστρες και τραπέζια στην κεντρική τραπεζαρία. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου και ο ξενοδόχος, ήταν υπέρ του δέοντος ψύχραιμοι, προσπαθώντας να ηρεμήσουν τον αλλοδαπό, ο οποίος συνέχισε να έχει εκρήξεις, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του εξαιτίας της οφειλής του ξενοδόχου, που φέρεται να ανέρχεται στα 4.000 ευρώ.

Αστυνομικός του ΑΤ Ρόδου, που περνούσε από το σημείο επενέβη και προσήγαγε τον αλλοδαπό, αφού πρώτα ενημερώθηκε ότι επρόκειτο να υποβληθεί μήνυση για την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του. Λίγη ώρα αργότερα μετέβησαν στο ΑΤ Ρόδου ο δικηγόρος του ξενοδόχου, ο λογιστής και ένας συνεργάτης του.

Πηγή: dimokratiki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε