Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ρόδος: Τραπεζικός υπάλληλος για όσκαρ τιμιότητας – Θέμα συζήτησης οι κινήσεις του [pics]

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Οι φωτογραφίες του τραπεζικού υπαλλήλου κάνουν το γύρο του facebook και όχι μόνο. Δείτε τι έκανε ο Αργύρης Κωσταράς…

Ένας τραπεζικός υπάλληλος, ο Αργύρης Κωσταράς 42 ετών, βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι που είχε 1.800 ευρώ και το οποίο ανήκε σε κάτοικο του νησιού. Το έχασε το βράδυ της περασμένης Κυριακής όταν πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Ιαλυσού για να εφοδιάσει το όχημά του. Ο Αργύρης Κωσταράς, ο οποίος είναι υπάλληλος Τράπεζας και όπως δήλωσε ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκε να το κρατήσει, είχε σταματήσει στο βενζινάδικο, κοντά στο σούπερ μάρκετ Πάππου και την ώρα που προσπαθούσε να βάλει καύσιμα, διαπίστωσε ότι στο έδαφος υπήρχε ένα πορτοφόλι.

Όταν το άνοιξε έμεινε άναυδος. Περιείχε ποσό 1.800 ευρώ και κανένα άλλο στοιχείο που να παραπέμπει στον ιδιοκτήτη του. Αμέσως, ο 42χρονος έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και παρέδωσε το πορτοφόλι με τα 1.800 ευρώ, στον αξιωματικό υπηρεσίας. Την άλλη μέρα, νωρίς το πρωί, οι αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού, ξεκίνησαν έρευνα προκειμένου να μπορέσουν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη. Όταν έφθασαν στο βενζινάδικο, λίγη ώρα μετά ήρθε και ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού, ο οποίος το αναζητούσε.

Μάλιστα, το εντυπωσιακό ήταν ότι ο 30χρονος Δ. Κ. που είχε στην κατοχή του το ποσό αυτό, ήταν άνθρωπος του μεροκάματου, αφού δούλευε πρωί και βράδυ σε δύο δουλειές και μάλιστα το ποσό αυτό προορίζονταν για να καλύψει βασικές του υποχρεώσεις. Οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης, βρέθηκαν από κοντά και ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού, ευχαρίστησε θερμά τον Αργύρη Κωσταρά για την πράξη του.

Πηγή: rodiaki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε