Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σάμος: "Χειρόφρενο" από τους οδηγούς του ΚΤΕΛ στη μεταφορά μαθητών

Σάμος: `Χειρόφρενο` από τους οδηγούς του ΚΤΕΛ στη μεταφορά μαθητών
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.09.2012 | 20:18
Πρώτη δημοσίευση: 11.09.2012 | 20:17

Mε πολλά προβλήματα χτύπησε το πρώτο κουδούνι στις σχολικές μονάδες της Σάμου, με πρώτο και κύριο τη μεταφορά των μαθητών με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Οι μεταφορείς αρνήθηκαν να ξεκινήσουν τα μαθητικά δρομολόγια αν δεν εξοφληθούν τα χρήματα που τους οφείλει η κυβέρνηση, που για το νομό της Σάμου φτάνουν στο 1,8 εκατ. ευρώ.
Το περιφερειακό συμβούλιο είχε αποφασίσει ομόφωνα στην πρόσφατη συνεδρίαση του να μην αναλάβει το έργο της μεταφοράς αν δεν δοθούν από το υπουργείο Eσωτερικών οι παλιές οφειλές και δεν μπει χρονοδιάγραμμα για τη φετινή μεταφορά.

Συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους, δήλωσε ότι η Περιφερειακή Ενότητα παίζει διαμεσολαβητικό ρόλο μεταξύ της κυβέρνησης και των μεταφορέων, ενώ όπως είπε, δεν διαθέτει καθόλου προϋπολογισμό για να κάνει προγραμματισμό για την αποπληρωμή των χρεών.

"Ήδη το υπουργείο έστειλε 200.000 ευρώ για τον νομό τα οποία είναι σταγόνα στον ωκεανό. Ελπίζουμε το υπουργείο να καταφέρει να βρει τα χρήματα ώστε να ξεκινήσει το μεταφορικό έργο, γιατί όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη μάθηση" είπε ο αντιπεριφερειάρχης.

Διαβάστε ακόμα:

Κάνουν μάθημα μέσα σε στρατόπεδο στη Χαλκίδα! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ   Διαδώστε αυτό το άρθρο