Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Σέρρες: Επιστροφή με ποτά μπόμπες – Οι έλεγχοι ξεσκέπασαν αυτό που φοβόντουσαν οι οδηγοί!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε σειρά συλλήψεων για μεταφορά λαθραίων ποτών και καπνού έκαναν τις τελευταίες 24 ώρες αστυνομικοί στο τελωνείο του Προμαχώνα και σε περιοχές της Πέλλας και της Ημαθίας. Ειδικότερα…

συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 62χρονος καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 48 φιάλες αλκοολούχων ποτών, τα οποία είχε εισάγει χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία ποτά θα σταλούν στο αρμόδιο τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας.

Εξάλλου, στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, συνελήφθησαν χθες το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, δύο άντρες ηλικίας 37 και 40 ετών, καθώς σε όχημα που επέβαιναν διαπιστώθηκε να εισάγουν και να κατέχουν 36 συσκευασίες με γεωργικά φάρμακα χωρίς να φέρουν την απαιτούμενη ετικέτα έγκρισης από το αρμόδιο υπουργείο, καθώς και δύο δοχεία με 50 λίτρα βενζίνη, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε και το όχημα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Επιπλέον, χθες το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Προμαχώνα και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 50χρονος, καθώς σε έρευνα που έγινε σε όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν 30 φιάλες αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε