Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Λάρισα: “Με απέρριψαν για κοινωνικό τιμολόγιο” λέει η μητέρα του 4χρονου [vid]

ΦΩΤΟ από το onlarissa
ΦΩΤΟ από το onlarissa

Η γυναίκα παλεύει μόνη της να ζήσει τα παιδιά της ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, οι οικονομικές δυσκολίες ανάγκασαν την οικογένεια να ζει χωρίς ρεύμα.

Το κερί που είχε ανάψει για να βλέπει, ήταν αυτό που έφερε την καταστροφή. Προκάλεσε φωτιά στο διαμέρισμα της Λάρισας και έστειλε στο νοσοκομείο το 4χρονο αγοράκι της. Η ίδια, περιέγραψε στην εκπομπή LiveNews, το πώς έγιναν όλα.

“Δεν είχα πληρωμένους λογαριαμούς και είχε κοπεί το ρεύμα. Είχα ένα κεράκι αναμμένο μέσα σε ένα μπουκάλι, το είχα πάνω στο τραπέζι… Πήγα στην τουαλέτα και μόλις βγήκα, είδα ένα ντουμάνι από καπνό… Προσπάθησα να βγάλω το παιδί. Δεν έβλεπα τίποτα! Άνοιξα την πόρτα και χτύπησα στον γείτονα. Ξαναμπήκα προς τα μέσα αλλά τη δεύτερη φορά, δε μπόρεσα καν να μπω μέσα… Μετά ήρθαν οι πυροσβέστες”…

Η ίδια, είπε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, ότι κάποια στιγμή είχε συνδέσει παράνομα το ρεύμα, για δύο 24ωρα και ξαναπήγαν από τη ΔΕΗ και το έκοψαν. Από τη ΔΕΗ λένε ότι δεν υπήρξε κάποια αίτηση της γυναίκας για να μπει στο λεγόμενο “κοινωνικό τιμολόγιο”. Ωστόσο η ίδια, είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι “και στη ΔΕΗ είχα πάει και υπάρχει και άιτησή μου μέσω του TAXIS NET που έχω κάνει για κοινωνικό τιμολόγιο και απορρίφθηκε λόγω του ότι ο λογαριασμός είναι στο όνομα του σπιτονοικοκύρη”…

Σε κρίσιμη κατάσταση το 4χρονο παιδί

Χωρίς σημαντική αλλαγή στην κατάσταση της υγείας του, συνεχίζεται η νοσηλεία του 4χρονου αγοριού από τη Λάρισα που την Τρίτη έπαθε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα, όταν το σπίτι του έπιασε φωτιά.

Το παιδί συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού σε άσχημη κατάσταση.

 

Σε επικοινωνία που είχε σήμερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ με τη διοίκηση του νοσοκομείου, επισημάνθηκε πως το 4χρονο παιδί βρίσκεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. Επίσης τονίστηκε πως τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα, ώστε με ασφάλεια να καθοριστεί η πορεία της υγείας του.

Πηγή: LiveNews, ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε