Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Σύρος: Η ακτινογραφία έδειξε αυτό που όλοι φοβόντουσαν – Αποκάλυψε τα όσα είχαν προηγηθεί (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Οι φωτογραφίες κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του facebook και έχουν γίνει ένα από τα κύρια θέματα στις συζητήσεις των χρηστών…

Αμοιβή σε εκείνον που θα καταγγείλει τον δράστη της βάναυσης κακοποίησης ενός ημίαιμου σκύλου, που βρέθηκε το απόγευμα της 21ης Μαρτίου πυροβολημένος στο κεφάλι και κλεισμένος – αν και ζωντανός – σ’ ένα τσουβάλι στην περιοχή Πάγου κάνει το σωματείο «Φιλοζωική Ομάδα Σύρου».

Το σκυλί ήταν μαύρου – καφέ χρώματος και η μουσούδα του έμοιαζε με Ροτβάιλερ. Ο φιλοζωικός σύλλογος δεν έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του ζώου που πυροβολήθηκε εξ επαφής με αποτέλεσμα να διαλυθούν τα μάτια και να παραμορφωθεί το κρανίο του. Αλλά οι εικόνες που βλέπετε είναι αρκετές για να καταλάβουμε το μέγεθος της κτηνωδίας. Όχι μόνο το ζώο πυροβολήθηκε, αλλά στην συνέχεια ο δράστης το έβαλε στο τσουβάλι και το τύλιξε με πλαστικό το οποίο έκλεισε με σύρμα για να εξαφανίσει το πτώμα. Έτσι βρήκαν το ζώο να αργοπεθαίνει από την αιμορραγία και την ασφυξία.

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Οι τρεις φιλόζωοι εθελοντές που το εντόπισαν άκουσαν το λαχάνιασμα του ζώου που αργοπέθαινε από την αιμορραγία και την ασφυξία. Άνοιξαν τρύπες το τσουβάλι και προσπάθησαν να το σώσουν. Το σκυλί μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Κλινική Κυκλάδων την ίδια μέρα και ο κτηνίατρος Γιώργος Μαραγκός για να το απαλλάξει από το μαρτύριο του αφού διαπίστωσε ότι η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη του έκανε ευθανασία.

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε