Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: 40 κιλά χασίς βρέθηκαν σε συνεργείο αυτοκινήτων

ΦΩΤΟ από dailythess
ΦΩΤΟ από dailythess

Δύο άτομα που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Οπως ανακοινώθηκε την επιχείρηση έκαναν οι αστυνομικοί της της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας οι οποίοι κατέσχεσαν πάνω από 40 κιλά χασίς καθώς και 200 γραμμάρια κοκαΐνης.

Αρχικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 32χρονο που έβγαινε από συνεργείο αυτοκινήτων και σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του ένα κιλό και 940 γραμμάρια χασίς και 50 γραμμάρια κοκαΐνης. Ακολούθησε έρευνα μέσα στο συνεργείο ιδιοκτησίας 42χρονου όπου οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα σ’ ένα ψυγείο 37 συσκευασίες που περιείχαν 38 κιλά και 757 γραμμάρια χασίς και 33 γραμμάρια κοκαίνης! Επίσης βρέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ναρκωτικών, και μια ηλεκτρική συσκευή που χρησιμοποιούσαν για την διάσπαση της κοκαΐνης και την ανάμιξη της με άλλες ουσίες.

Επίσης σε έρευνα που στο σπίτι του 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 119 γραμμάρια κοκαΐνης, μία συσκευασία που περιείχε 16 γραμμάρια κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ναρκωτικών, ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε 4 φυσίγγια διαμετρήματος 7,65 χιλιοστών και το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ.

Επίσης προέκυψε ότι σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Αλβανικών Αρχών για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε τα νόμιμα έγγραφα που απαιτούνται για την διαμονή του στην ελληνική επικράτεια. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: dailythess

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε