Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Άρχισαν οι εγγραφές στις αθλητικές ακαδημίες του ΑΠΘ

ΦΩΤΟ: FACEBOOK
ΦΩΤΟ: FACEBOOK

Άρχισαν, σήμερα, οι εγγραφές στις αθλητικές ακαδημίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) για παιδιά, ενώ η έναρξη του προγράμματος των δραστηριοτήτων θα γίνει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015.

Οι αθλητικές ακαδημίες του ΑΠΘ λειτουργούν κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί, καθ’ όλη την ακαδημαϊκή χρονιά, στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. Πρόκειται για ένα αθλητικό πρόγραμμα, που προσφέρει συνδυασμό αθλημάτων αλλά και μεμονωμένα αθλήματα, όπως καλαθοσφαίριση, ποδόσφαιρο, πετοσφαίριση, τένις, κλασικό αθλητισμό, ενόργανη γυμναστική και καράτε για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.

Σκοπός των ακαδημιών είναι η σωστή εκμάθηση των βασικών στοιχείων των αθλημάτων και η βελτίωση της φυσικής και ψυχικής υγείας των παιδιών και όχι ο αγωνιστικός αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός.

Εξάλλου, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο επεκτείνει τις δραστηριότητες στο Πανεπιστημιακό Campus της Θέρμης, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει 4 αθλήματα (ποδόσφαιρο, κλασικός αθλητισμός, αντισφαίριση, τοξοβολία), για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή, σε πρωινή ζώνη: 11.00-13.00 (ανάλογα με την ηλικία και το άθλημα).

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε