Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Κτηνοτρόφοι μοίρασαν γάλα και γιαούρτια σε οδηγούς

Θεσσαλονίκη: Κτηνοτρόφοι μοίρασαν γάλα και γιαούρτια σε οδηγούς
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.03.2011 | 13:58
Πρώτη δημοσίευση: 23.03.2011 | 13:58

Η όποια κινητοποίηση δε σημαίνει απαραίτητα και ταλαιπωρία για τους πολίτες, διεμήνυσαν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλονίκης, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κόμβο της Περιστεράς...

κατά τη διάρκεια της οποίας μοίραζαν γάλα και γιαούρτι στους διερχόμενους οδηγούς, χωρίς να κλείνουν το δρόμο. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κτηνοτρόφων Θεσσαλονίκης, Στέλιος Βογιατζής, πρόθεσή τους ήταν να ενημερώσουν το καταναλωτικό κοινό ότι αγοράζοντας ελληνικά προϊόντα, αφενός πετυχαίνουν την καλύτερη θωράκιση του οργανισμού τους, καταναλώνοντας ασφαλή τρόφιμα, αφετέρου βοηθούν με τον τρόπο τους να διατηρήσουν τις δουλειές τους οι παραγωγοί.

Οι κτηνοτρόφοι πραγματοποιούν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ανά την Ελλάδα για τις χαμηλές τιμές σε γάλα και κρέας, που όπως υποστηρίζουν χορηγούν βιομηχανίες και έμποροι, αλλά και για την κατακόρυφο άνοδο του κόστους των ζωοτροφών.

Ταυτόχρονα, ζητούν εντατικοποίηση των ελέγχων, ώστε να περιοριστούν οι «ελληνοποιήσεις», ιδίως ενόψει των εορτών του Πάσχα, καθώς και μέτρα ουσιαστικής στήριξης και ενίσχυσης της κτηνοτροφίας.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο