Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Λιγότερα τροχαία το φετινό τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Τι δείχνουν τα στοιχεία…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Mείωση κατά 10% των τροχαίων ατυχημάτων καταγράφηκε στο νομό Θεσσαλονίκης το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο…

όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM” η αστυνομική υποδιεύθυντρια της διεύθυνσης Τροχαίας, Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου. “Σημειώθηκε μείωση 10% στα τροχαία για το αντίστοιχο περσινό τριήμερο. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ειδικά χθες Καθαρά Δευτέρα υπήρξε μεγάλη επιστροφή.

Στα διόδια των Μαλγάρων το απόγευμα λειτουργούσαν 8 ταμεία και μέχρι τις 9 το βράδυ αναγκαστήκαμε 8 φορές να ανοίξουμε τα διόδια. Αυτό δείχνει το μέγεθος της επιστροφής. Το τριήμερο είχαμε δύο μόλις τροχαία και αυτά μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, χωρίς νεκρούς και με μόνο υλικές ζημιές”, ανέφερε η κ. Παπαγεωργοπούλου.

Σημείωσε, δε, πως όλες τις ημέρες “ήταν στο δρόμο το σύνολο των τροχονόμων μας. Εκτός από την ρύθμιση της κυκλοφορίας βεβαιώσαμε παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, για ζώνες, ενώ έγιναν και αλκοτέστ παρά το γεγονός που δεν ήταν βράδυ. Αυτή η προσπάθεια αποδίδει καρπούς, καθώς στο 2016 είχαμε 15% μείωση στα θανατηφόρα ατυχήματα. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να μειώσουμε τα ατυχήματα”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε