Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ρεκόρ Γκίνες από γυναίκες με 12ποντες γόβες – Οι κανόνες και οι συμμετοχές (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Ένα πρωτοφανές, όχι μόνο για τα Ελληνικά δεδομένα παγκόσμιο ρεκόρ, κατόπιν εγκρίσεως από τον Παγκόσμιο οργανισμό Guinness World Record…

θα λάβει χώρα στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Πάνω από 2.000 χιλιάδες γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 45 ετών κατόπιν κλήρωσης θα φορέσουν δωδεκάποντα τακούνια και θα επιχειρήσουν να διασχίσουν σε λιγότερο από τρεις ώρες υπερυψωμένη πασαρέλα 1.200 μέτρων. Η πασαρέλα θα στηθεί εντός του λιμένα και θα υπάρχει η δυσκολία για τις συμμετέχουσες να μην πέσουν, να μην στραβοπατήσουν ή να μην χάσουν το ρυθμό τους, για όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Η εκδήλωση θα γίνει στα μέσα Οκτωβρίου και την ίδια μέρα θα υπάρχει στο λιμάνι εμπορική έκθεση από τοπικά καταστήματα και εταιρείες, έκθεση βιβλίου και έκθεση αυτοκινήτων. Η βραδιά θα κλείσει με μια μεγάλη συναυλία με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Ναταλία Γερμανού και ο Θέμης Γεωργαντάς και τα backstage έχουν αναλάβει η Μαντώ Γαστεράτου και η Τζένη Μελιτά.

Την ώρα διεξαγωγής του Ρεκόρ μουσική θα παίζουν ο γιος του Nicola Sarkozy, Mosey aka Pierre Sarkozy και η Tanja la croix.Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει σκοπό να προβάλει την πόλη της Θεσσαλονίκης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Ταυτόχρονα διαθέτει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθούν σε τρόφιμα για την ενίσχυση όλων των συσσιτίων της Ιερά Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και την Ιερά Μητρόπολη Καλαμαριάς Νέας Κρήνης Θεσσαλονίκης. Η γενική τιμή εισόδου για την εκδήλωση θα είναι 7 εύρω.

Πηγή:

seleo.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε