Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις μαθητών λίγο πριν αρχίσουν οι Πανελλαδικές

Θεσσαλονίκη: Σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις μαθητών λίγο πριν αρχίσουν οι Πανελλαδικές
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.05.2011 | 14:49
Πρώτη δημοσίευση: 06.05.2011 | 14:34

Προβλήματα με τις μετακινήσεις μαθητών παρατηρούνται ήδη στα απομακρυσμένα σχολεία του νομού Θεσσαλονίκης, μία μέρα μετά τη διακοπή των μεταφορών από τους λεωφορειούχους...

ενώ οι τοπικές ενώσεις Συλλόγων Γονέων, είναι αποφασισμένες να προβούν σε κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους, ενόψει, μάλιστα, της έναρξης της εξεταστικής περιόδου.

Από χθες οι λεωφορειούχοι διέκοψαν επ’ αόριστον τις μεταφορές μαθητών, για μία ακόμη φορά, μετά την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να περικόψει την επιχορήγηση για το 2010 κατά 20%. Οι λεωφορειούχοι ζητούν εξάλλου, την αποπληρωμή δεδουλευμένων τους 16 μηνών και την υπογραφή παράτασης των συμβάσεών τους.

Η διακοπή μεταφορών μαθητών αφορά χιλιάδες μαθητές του νομού Θεσσαλονίκης (εκτός των ΑμεΑ, που πραγματοποιούνται κανονικά), καθώς επίσης και τους νομούς Βέροιας, Χαλκιδικής και Ξάνθης, ενώ κανονικά γίνονται οι μεταφορές στο νομό Σερρών και Δράμας, όπου τα δεδουλευμένα των λεωφορειούχων έχουν καταβληθεί μέχρι και τον Σεπτέμβρη του 2010.
Tags: ΒΑΣΕΙΣ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο