Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βέροια: Μπήκαν στην αποθήκη και βρήκαν τις αποδείξεις που έψαχναν – Στα άδυτα της σπείρας [pics]

ΦΩΤΟ ΕΛΑΣ
ΦΩΤΟ ΕΛΑΣ

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα 4 φωτογραφίες από την επίμαχη αποθήκη. Η σπείρα είχε βρει τη συνταγή να βγάζει χρήματα…

Σπείρα που έκλεβε φορτηγά, τα αποσυναρμολογούσε και πωλούσε εξαρτήματά τους εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας Βέροιας. Συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων ενώ σε αποθήκη που χρησιμοποιούσαν σε περιοχή της Ημαθίας εντοπίστηκαν εξαρτήματα και τμήματα από κλεμμένο όχημα και κατασχέθηκαν ειδικά εργαλεία που χρησιμοποιούνταν για την αποσυναρμολόγηση των οχημάτων.

Σε αιφνιδιαστική έρευνα των αστυνομικών στον παραπάνω χώρο, εντοπίσθηκαν τμήματα και εξαρτήματα οχήματος, που είχαν αφαιρέσει πριν από 10 μέρες από περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς και εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την κοπή των οχημάτων. Ερευνάται η συμμετοχή τους και σε τυχόν άλλα παρόμοια αδικήματα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά

Δέκα άτομα, μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούταν στην εμπορία ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια ερευνών στη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, από τις αρχές Αυγούστου του 2015, τα μέλη της οργάνωσης κατείχαν και διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (κυρίως κοκαΐνης), εντός της Ελληνικής επικράτειας και ιδιαίτερα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, πιστόλι, φυσίγγια, σαράντα κινητά τηλέφωνα και οκτώ οχήματα καθώς και χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις 80.000 ευρώ.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε