Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βόλος: Η πιο ξεκούραστη σύλληψη – Ο πρωταγωνιστής δεν φημιζόταν για το μυαλό του…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί του Βόλου έψαχναν στοιχεία για να τον εντοπίσουν, για υπόθεση ναρκωτικών, αλλά τελικά η λύση… ήρθε από μόνη της!

Μία από τις πιο ξεκούραστες συλλήψεις έκαναν οι άνδρες του Λιμενικού στον Βόλο. Συγκεκριμένα, ένας 29χρονος, το δίκυκλο του οποίου είχε κατασχεθεί από το Λιμενικό ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, πήγε στη Λιμενική Αρχή του Βόλου για να δηλώσει ότι είναι δικό του και να το πάρει πίσω.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του, προέκυψε ότι επρόκειτο για διαφεύγον τη σύλληψη άτομο υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών και ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Κατόπιν σωματικής έρευνας που του διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,5 γραμμάριο χασίς, ένας τρίφτης και το χρηματικό ποσό των 635 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκαν ένα δίκυκλο όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με το seleo.gr, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν 8 συσκευασίες που περιείχαν χασίς, συνολικού βάρους πέντε κιλών και τετρακοσίων τριάντα τεσσάρων γραμμαρίων, 12 ναρκωτικά χάπια, μία ζυγαριά ακριβείας και έξι σύριγγες χρησιμοποιημένες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Η αρπαχτή της Καθαράς Δευτέρας – Πόσο λέτε ότι χρέωσαν τα κουβέρ;

Καλάβρυτα: Τα μπρελόκ… καρδούλες της Χρυσής Αυγής που κάνουν θραύση!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε