Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Βόρειο Αιγαίο: Κλειστές αύριο όλες οι υπηρεσίες!

Βόρειο Αιγαίο: Κλειστές αύριο όλες οι υπηρεσίες!
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.02.2012 | 22:22
Πρώτη δημοσίευση: 09.02.2012 | 22:12

Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι υπηρεσίες σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λήμνο, Ικαρία, Αγιο Ευστράτιο, στους Φούρνους και στις  Οινούσσεςσσών και Ψαρών.

Αυτό αποφασίσθηκε το βράδυ μετά την πρωτοβουλία που πήρε ο περιφερειάρχης, Νάσος Γιακαλής, για να αποτραπεί η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών του Φ.Π.Α. στο Αιγαίο. Την Τρίτη, σε συνεργασία με τους φορείς του Νοτίου Αιγαίου θα γίνει συνάντηση με τους βουλευτές του αρχιπελάγους στην Αθήνα και την Τετάρτη θα επιδιωχθεί όλοι οι φορείς του Αιγαίου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων, προβάλλοντας την ίδια διεκδίκηση.

"Απευθύνομαι στην αυτοδιοίκηση, στα επιμελητήρια, στο Πανεπιστήμιο και σε όλους τους φορείς. Την Κυριακή θα περάσει η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών του Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου. Εγώ από αυτό το βήμα καλώ όλους τους δημάρχους, όλους τους φορείς. Πρέπει να τα κλείσουμε όλα. Για να καταλάβουν όταν διαπραγματεύονται ότι δεν είναι μόνο "κόψε το ένα και κόψε το άλλο...

Έπρεπε η τρικομματική κυβέρνηση να βάλει στο μνημόνιο ότι δε θα καταργηθούν οι μειωμένοι συντελεστές στα νησιά." σημείωσε ο κ. Γιακαλής, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κλιμάκωσης και ενίσχυσης των αντιδράσεων προκειμένου, σε συντονισμό και με το Νότιο Αιγαίο, να γίνει κάθε δυνατή ενέργεια για την αποτροπή της κατάργησης του ευνοϊκού μέτρου που αντισταθμίζει στα νησιά το υψηλότατο μεταφορικό κόστος.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο