Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βραβεύθηκε η Περιφέρεια Κρήτης για την ενιαία ψηφιακή – διαδικτυακή προβολή του νησιού

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ακόμη ένα βραβείο απέσπασε η Περιφέρεια Κρήτης στον τομέα της προβολής του νησιού, τόσο με τα στοχευμένα βίντεο, όσο και μέσω της καινοτόμας ψηφιακής διαδικτυακής πλατφόρμας.

Σε πανελλήνια αξιολόγηση η Περιφέρεια κατέκτησε το ασημένιο βραβείο για την ενιαία ψηφιακή-διαδικτυακή προβολή της Κρήτης μέσω της ιστοσελίδας www.incrediblecrete.gr και η διάκριση αφορά στην κατηγορία Digital destination guides, τα Tourism Awards 2017. 

“Είμαστε υπερήφανοι για τη στοχευμένη προσπάθεια μας, της ενιαίας ανάδειξης και προβολής του νησιού μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μέσω της νέας τεχνολογίας, προσπάθεια που αξιολογείται και επιβραβεύεται”, ανέφερε για τη βράβευση ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, και τόνισε ότι αυτή η διάκριση, όπως και οι άλλες που έχουν προηγηθεί, αποτελούν απόδειξη ότι με μεθοδική δουλειά-συνεργασία και απόλυτη προσήλωση στο στόχο μας η Περιφέρεια Κρήτης πρωτοπορεί και ξεχωρίζει. 

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Κρήτης για την προβολή του νησιού με τα στοχευμένα βίντεο και μέσω της καινοτόμας ψηφιακής διαδικτυακής πύλης έχει λάβει άλλες 23 Πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε