Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Χανιά: Νέα πτώση από μπαλκόνι – Στην εντατική ακόμα μία γυναίκα με πολλαπλά κατάγματα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων μία γυναίκα…

η οποία χθες (6/7) και κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε από μπαλκόνι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες η 69χρονη έπεσε από ύψος περίπου τριών μέτρων, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι σε χωριό της Κανδάνου. Σύμφωνα με τα όσα λέει ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου “η γυναίκα μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο μας σε σοβαρή κατάσταση, με κατάγματα στην σπονδυλική στήλη και αιματώματα. Μας είπαν ότι έπεσε από μπαλκόνι” λέει χαρακτηριστικά ο κ. Αρχοντάκης.

Η πτώση της 69χρονης όμως δεν ήταν η μόνη, καθώς σχεδόν την ίδια ώρα, ένας 44χρονος άνδρας έπεσε από ύψος στην λεωφόρο Ικάρου στο Ηράκλειο χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά καθώς όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο για να τον παραλάβει, αρνήθηκε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με στελέχη του ΕΚΑΒ Κρήτης, οι πτώσεις είναι καθημερινό φαινόμενο με τα ασθενοφόρα να είναι συνεχώς στους δρόμους. Τέλος, το ΕΚΑΒ καλείται πολύ συχνά να αντιμετωπίσει περιστατικά πνιγμού, τα οποία δυστυχώς είναι πολλά ενώ πολύ συχνά, τα ασθενοφόρα παραλαμβάνουν λουόμενους που κινδύψεναν να πνιγούν, όπως το 74χρονο άνδρα στον Βάμο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, κιδύνεψε να πνιγεί ενώ κολυμπούσε.

Πηγή: ekriti.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε